Viziunea noastră

Să fim o companie care atrage, recompensează și păstrează personalul de kinetoterapie care deține o înaltă calificare în domeniu. 

Filozofia noastră

La Rowa Kinetic Hub suntem dedicați să oferim pacienților noștri servicii de înaltă calitate în recuperarea și tratamentul afecțiunilor ortopedice, otopedico-traumatice, neurologice, precum și în refacerea sportivă. Pentru ca acest lucru să fie posibil, ne asigurăm că terapeuții noștri au acces la cele mai noi informații și practici din domeniu prin participarea periodică la congrese naționale și internaționale.  

În același timp, dorim să abordăm și conexiunea dintre corp-minte-suflet, oferind pacienților noștri și servicii de terapii manuale precum masaj de relaxare, reflexoterapie și terapia Reiki.

Misiunea noastră

Să devenim principala opțiune în vederea refacerii și recuperării optime a pacienților noștri, indiferent de afecțiunea întâlnită de aceștia.

Servicii de înaltă calitate

Activitatea noastră se desfășoară într-un cadru modern, cu echipamente profesionale, alături de terapeuți bine pregătiți.

Grijă pentru pacienți

Starea de sănătate și buna dispoziție a pacientului reprezintă principalele responsabilități ce revin terapeuților noștri. Seriozitatea, profesionalismul și implicarea sunt cuvintele ce caracterizează cel mai bine personalitatea echipei Rowa Kinetic Hub.

Servicii profesionale

Terapeuții noștri au experiența necesară și pasiunea comună de a ne ajuta comunitatea să rămână activă.

eduard galiceanu fizikinetoterapuet
eduard galiceanu fiziokinetoteraput

Mai Multe Despre Noi

Rowa Kinetic Hub este un proiect de suflet. Alegerea numelui nu a fost una întâmplătoare, “Rowa” înseamnă “lovely vision”, “Kinetic” înseamnă mișcare, iar “Hub” reprezintă rețea.

Acest proiect a început de la un vis, încă din primii ani de facultate, din dorința de a ajuta oamenii cu diverse afecțiuni motrice să se recupereze și să  aibă o calitate îmbunătățită a vieții, prin protocoale terapeutice personalizate.

eduard galiceanu fiziokinetoterapeut
Eduard Galiceanu
Fiziokinetoterapeut și Manager de Clincă

Fiziokinetoterapeut și Manager de Clinică, Eduard este specializat în terapii manuale, manipulări articulare, recuperare post-traumatică, recuperare...

Citiți Mai Mult
Andrei Zmaranda
Fiziokinetoterapeut

Cu o educație solidă și pasiune pentru domeniul kinetoterapiei, Andrei a acumulat cunoștințe și competențe valoroase prin practica în diverse cabinete de kinetoterapie încă din timpul facultății....

Citiți Mai Mult