Eduard Galiceanu

Fiziokinetoterapeut și Manager de Clinică

Eduard a înființat Rowa Kinetic Hub în 2022 din dorința de a crea un spațiu pentru pacienții săi unde să-i ajute în procesul acestora de recuperare, prin combinarea de tehnici tradiționale de fizio sau kinetoterapie cu principii și tehnici de terapii manuale.

Educație
Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, Specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, în cadrul Universității Spiru Haret din București, Eduard a participat și la numeroase congrese naționale și internaționale pentru a aduce pacienților săi cele mai noi tehnici și proceduri din domeniu.

Calificări și Specializări

eduard galiceanu fizikinetoterapuet
eduard galiceanu fiziokinetoteraput

Andrei Zmaranda

Fiziokinetoterapeut

Cu o educație solidă și pasiune pentru domeniul kinetoterapiei, Andrei a acumulat cunoștințe și competențe valoroase prin practica în diverse cabinete de kinetoterapie încă din timpul facultății.

Ulterior, a avut privilegiul de a lucra ca și Kinetoterapeut într-un mediu specializat, lucrând cu copii cu autism. Această experiență l-a învățat multe despre necesitățile individuale ale fiecărui pacient și l-a ajutat să dezvolte abordări terapeutice personalizate și eficiente.

De asemenea, a oferit servicii de kinetoterapie la domiciliu, înțelegând importanța confortului și convenienței pentru pacienți. Fie că este vorba despre recuperare după o accidentare, îmbunătățirea mobilității sau gestionarea unei afecțiuni cronice, el este aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate și bunăstare.

Educație
Andrei a absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, specializându-se în Kinetoterapie și Motricitate Specială.

Calificări și Specializări